torsdag 25 november 2010

Rita en bok tre gånger

Halloj! Jag har just varit helt ledig från mitt 60%-jobb i två veckor för att bara rita på boken. Det har gått bra, ganska så, jag har t ex gjort ett schema på hur många sidor jag ska rita om dan (är det nån som vill hitta på nåt i april?) och följt det.

Det finns redan en färdig version av boken; manuset, som ser ut på det vis som jag visat upp tidigare. Men nu håller jag på att rita boken en gång till, som ordentliga skisser. Sen ska jag kalkera alla dom. Alltså rita boken en tredje gång. Min egen version av Liket (i Annelie) himlar med ögonen tycker att jag bara ska ge ut manuset rätt av!

Till vänster: en manusbild, till höger: en skissad bild. Snart ännu mer till höger: en kalkerad bild av skissen. Ännu senare ute på extremhögerns yttersta kant: en bok!

Idag fick jag även ett asafint brev på posten utan avsändare. Det började såhär:

Om det var du som skickade den här räven med mera hem till mig: TACK!!!

Kej puss och kram!

4 kommentarer:

Anna sa...

Alltså Sara jag vill bara säga att du är så himla bra. I Tankesmedjan, och allt du ritar, och allt annat. Värsta bästa människan. PUSS!

Anonym sa...

ffett cool räv. ser lite rävig ut kanske? hmm

Ellen sa...

Köpte "Den hemliga kroppen" idag på Socialistiskt forum i Stockholm. Måste bara säga att den verkligen var jättebra! Ser fram emot din bok!

Sara Hansson sa...

Anna och Ellen: Tack så jättemycket för era ord! Dom värmer mycket. Stor kram!!!