tisdag 16 november 2010

Bugg Illegal-T-shirt!

När jag ritade affisch åt den väldigt trevliga tillställningen Bugg Illegal ritade jag även ett T-shirt-tryck! Så nu finns T-shirtar i regnbågens alla med det här trycket på:Här följer lite foton som jag tror att en Aksel Ringsten Falk har plåtat (men collagen har jag gjort alldeles själv i photoshop):


Jag tror dom kostar ca 100 kronor och kosingen går till nätverket Ingen människa är illegal. Jag vet inte heller hur man köper dom. Varsågod för informationen mvh Sara!

5 kommentarer:

Lisa Ewald sa...

TACK FÖR INFON COOLA T-TRÖJOR!!!

Lisa Ewald sa...

oj, inte meningen att skrika. men menade det. snart blire lika fina till DB.

silja katarina sa...

haha detta inlägget är fantastiskt! och tischorna är fina!

Anonym sa...

TACK GULLSARA H. Dom är fantastiska!

Sara Hansson sa...

Ni får ta en godis var ur burken!