onsdag 3 november 2010

Redaktionsmöte, ny serie, samt världens finaste foton återfunna

Vi har fått in massa asbra serier till Dotterbolagets Galago! Det är mest en bra nyhet men också lite dålig om det betyder att vi kommer behöva ägna oss åt momentet att refusera folk. Det tycker jag INTE ska bli kul, men det kommer förresten kanske gå att göra på ett bra sätt, typ att varje person får ha med lite färre sidor t ex.

Senaste redaktionsmötet, Sara Granérs minnesfond bjöd på pizza, tackar ödmjukast!

Nästa nummer av Galago, läz det. Vem kommer t ex Meryl Streep hångla med i min serie?

Och sen en annan grej. Jag ny-hittade just min mapp med Spice Girls-grejer. Utklipp, plancher, teckningar, klistermärken och obs obs gulligt: artiklar jag själv har skrivit om dom. Och sen hittade jag den dyraste skatten. Fotona på mig och mina kompisar som vi skickade in till tidningen FRIDAs Spice Girls-look-alike-tävling. Jag har asmycket undrat var dom var. Då har jag liksom blandat in dom bland Spice Girls-samlarbilderna (som fanns att köpa, kommer ni ihåg, som är lika stora och samma kvalle som vanliga foton). OBS OBS GULLIGT jag har försökt få det att se ut som bilderna på oss också är samlarbilder!!!!!! AAAWWW!!!

Mjau jag vill ju gärna inte lägga upp gamla kort på nån annan utan att ha frågat först men dom här censureringarna ser ju å andra sidan helt läskiga ut. Här är i alla fall Sporty och Ginger!

Jag försökte pigga upp med smiley-faces, vet ej om det funka men jag DÖR vad vi är gulliga!!! PS den röda hårmascaran hade jag målat dit ur en tester-hårmascara tidigare på dan inne på Lindex!

Cute overload från er tillgivne Ginger Spice 4 ever

7 kommentarer:

berit sa...

jag var scaryspice, har alla åttiotalister varit spicegirls?

Mikusagi sa...

Aww, vad gullig look-alike!
När jag gick i trean brukade jag och mina kompisar uppträda som Spice Girls på fritids, jag skulle så gärna vilja se det nu men det var bara fritidspedagogen som filmade och det bandet är väl överspelat hundra gånger nu.
Jag var också Geri!
Mina Spice Girl-album står lättillgängliga på en hylla, och väl synliga. De är så fina! Så här ser det ut när jag lägger albumet på mitt blommiga lakan: http://mikusagi.blogspot.com/2010/10/i-sangar.html
Ser asmycket fram emot Dotterbolagets Galago BTW!

Sara Hansson sa...

Berit: Alla åttitalister med självaktning har varit Spice Girls! Åh klart du var scary. Kan vi inte lajva dom nån gång? *håller redan på att sy en Geri-klänning och har köpt en röd peruk på tradera obs sant*

Mikusagi: Ja eller hur a million bucks för att få se allt sånt gammalt. Så fint att du också var Geri! Nu när jag har frågat runt har jag förstått att Mel C var den överlägset mest populära på många skolor.

I början av december kommer DB-galagon och min skapare den ser jag med fram emot! :-)

silja katarina sa...

alltså hur söta kan ni bli! Älskar smiley-censureringen 2.0 äfven!!

Mikusagi sa...

Åh! Shit shit! Jag ser nu att "Mel C" har ett sådant armband som var på modet då, jag hade typ alltid ett sådant på överarmen, och ett matchande halsband.

silja katarina sa...

p.s. vill ha dom röda skorna!!!

Sara Hansson sa...

Katarina: Haha ja inspiration från kiss-bilden!!! Jag vill också ha dom! Dom fanns i vår utklädningskasse när jag var liten. Hotta!