måndag 16 december 2013

C.R.E.A.M.

Idag har vi på Sara Hanssons bloggredaktion G.O.D.A. N.Y.H.E.T.E.R. !!! Jag har fått ett stipendium från Författarfonden på 50 000 skattefritt, och detta kommer göra så EXTREMT stor skillnad. Jag kommer kunna planera mitt arbete i ett halvår framåt utan att oroa mig för att mars och april kommer vara en torka och maj kommer vara panne. Jag kommer kunna göra klart min bok. Next best thing till att bara ha en medelklasslön som kommer in på kontot varje månad!

Jag firade genom att bjuda laget runt hela helgen och nu lovar jag att förvalta resten väl genom att bara göra serier som inte kunde bry sig mindre om *marknaden*

till vänster: jag, till höger: marknaden

MIG ÄGER INGEN!!! I NÅGRA MÅNADER!!!!!

13 kommentarer:

radikalgnu sa...

Fyfaan va soft!!

silja katarina sa...

bara för du är bäst!!!!!!!!!

Mallawini sa...

GRATTIS HARA!!! 50 000 är ju jättemycket pengar!!!!!!!

Elin sa...

Å fi fan va härligt! Grattis till dig och GRATTIS till oss läsare!

Gustav sa...

Grattis!

Hanna sa...

wowow GRATTIS så himla bra och välförtjänt! :)

Anton W sa...

Grattis till 100 000 tuggummin! Räcker hur länge som helst ju.

? sa...

Jag tycker du kunde fått 50.000 i kvartalet ur SVT:s budget...eller försvarets. -För vem försvarar oss mot patriarkatet?

Anonym sa...

Åh vad kul! Ser verkligen fram emot din nya bok!

Malin sa...

Åh vad roligt, massa grattis till dig och till oss som kommer få tillgång till din nya fantastiska serie.

Offer för sig själv sa...

Läste just din serie om offer i senaste Galago my god hur blev du så smart och fantastisk? Nu är det jag som tar på mig offerkoftan och påtalar drabbande maktordningar every day. Du är bäst, gött att det är bok på G!!!

sanna sa...

Verkligen jättegrattis, men också, hur gör man om man vill söka ett stipendium? Googlar man bara runt? Pratar man med någon form av vägledare? Hjälper sådana där betalsidor något? Det är en djungel!!!

Sara Hansson sa...

Sanna: Tack! Det beror på vad man håller på med, det finns stipendier för typ allt och det finns sajter där man betalar för att få fylla i vad man gör och få en lista över vilka stipendier man kan söka.

Men det jag har koll på för serietecknare är Författarfonden, Konstnärsnämnden och om det finns nåt lokalt kultur/konststipendie i ens stad, det hittar man på typ kommunens hemsida.

Alla: Ni ska ha tack för era goa kommentarer!!!