torsdag 5 december 2013

Serie i Kamratposten

Till senaste numret av KP har jag gjort baksidesserien. Det känns fint, jag satt så noggrant och ritade av illustrationerna i KP när jag var liten. Också kul att teckna för en målgrupp som är lika gamla som Sara och Rebbe i mitt album.

Numrets tema, som jag inte visste om när jag ritade serien var "Husets härskare - vem bestämmer hemma?"och det passade ca 100% bra med seriens tema

Serien Borta-pappan (klicka för att se bilden i större storlek)

Jag tänkte när jag hittade på den att barn ofta känner mycket skuld i samband med att tycka illa om eller vara arg på en förälder. Så jag ville rita ett barn som var helt skuldfritt i sin ilska, som typ visar att det är OK.

Hej hej

9 kommentarer:

Dan sa...

Vilken bra serie! Jag läste alltid baksidan först.

Jag tror det går att ändra så att bilderna visas som förut på blogspot.

Gå till inställningar -> inlägg och kommentarer -> Visa bilder med ljusbordet

Sara Hansson sa...

Ja eller hur, alltid serierna först! :-)

Tack för tipset, men mina inställningar visade redan ja på "visa bilder med ljusbordet". Och det går ju att klicka på bilderna så blir dom större och får svart omkring sig men det går inte att zooma in på dom till originalstorlek som det gick förut på blogspot, så som det blir om man tar öppna i ny flik... Hm. Men tips mottages tacksamt :-)

HANNA sa...

*gör hundra smileys med hjärtan som ögon*! så himla bra!! <3

Dan sa...

Pröva att välja nej istället för ja.

Sara Hansson sa...

HANNA: Du ska ha puss och en ros

Dan: Det funkade!!! Tack! Du blir teknisk support of the month!!!

idan sa...

sara, du är så bra. önskar jag fått läsa såna här serier (plus hemliga kroppen osv) när jag var tweenie. hade varit skönt!

radikalgnu sa...

Ååh så himla bra!

Lisa Ewald sa...

SKITFINT!!! även socceforumbilderna = skitfint

Sara Hansson sa...

idan: detta var roligt att höra! Har inte pratat med jättemånga tweenies som läst min bok pga känner inte görmånga men jag blir alltid extra varm när jag hör om nån i den åldern som läst.

Tack alla för era goa tillrop det är kul att läsa