fredag 30 mars 2012

Varning för ont i ögonen

Jaha okej här är bara den här helt vanliga drömfångaren som jag har gjort själv:
Asså. Vem är jag.

Dagens tips är en jävla görbra bok som jag läser, Ingenbarnsland av Eija Hetekivi Olsson. Det är en uppväxtsskildring från Gårdsten och jag har fått den av mamma. Den är verkligen asbra läs den.

Hejdå god helg

7 kommentarer:

silja katarina sa...

haha roligt, jag har också gjort massa drömfångare i veckan! dock ingen som är i nääärheten av denna uppenbarelse! grattis till att du får ha den! p.s. är kvinnotecknet i mitten den du tovade en gång? pöss

Sara Hansson sa...

Sanning? Vi måste göra ihop när vi ses!! Ja exakt det är det! Ba vad ska jag nånsin ha i mitten.. Nej men då har jag såklart TOVAT ett kvinnomärke 2 år tidigare. Helt normalt. Puss!!!

Tyra Blomster! sa...

VÄRLDENS COOOOLASTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!!!!111!!1!!!!!!!!!!

Lina sa...

Oh dear, vilken sanslös skapelse! Stort plus för tovningen. Jag har precis återupptäckt pyssel/handarbete/whatever och broderar en korstygnsbonad. Pilligt men ack så hardcore...

Anonym sa...

makalöst!! samt mycket inspirerande! jag gjorde en drömfångare och gav bort i somras och blev mycket peppad på att göra en till mig själv. funderar även på att slå på stort och göra en hel takkrona att hänga fina saker ifrån! son en kristallkrona fast rosa och med fina tjejer o grejer istället för kristaller.

terese sa...

FANTASTISK!!!!!! vill lätt ha en sån....

Sanna ;D sa...

Vad fina! ;D