onsdag 7 mars 2012

Happi happi 8e mars

Ha en fet internationella kvinnodagen imorgon! Denna serien gjorde jag till Bangs senaste nummer med tema Lägesrapport:
Målbild att ha ovanför sängen för att hålla riktningen
Ingen kvinnokamp utan klasskamp
Ingen klasskamp utan kvinnokamp
Hejdå

4 kommentarer:

Hanna sa...

Åh Sara, så sjukt vackert! Den vill jag ha över min säng!

Elin sa...

Men herre lilit så fint. Jag tror jag sagt det förr, men kanske aldrig till ditt ansikte (eller eh ja till din blogg då): du är ett geni.

Aaah sa...

Jag tror jag älskar dig, Sara Hansson.

Foliehatten sa...

Vem vet, New World Order blir kanske det där? Nationalstaterna försvinner ju och så mer och mer hela tiden i alla fall. Alla vill tillhöra inget och hela den grejen. Jobba röven av oss lär nog alla vi vanliga dödliga få göra vad som än sker och vilka som än styr oss i framtiden.