tisdag 21 juni 2011

Festen del 1: TÅRTAN

Hej! Ja nu har jag just hämtat mig såpass att jag kan sitta upp på en stol och trycka på tangenter från det som i folkmun kallas Releasefesten med Spice Girls-tema, men som mer rättvist beskrivs som himmelriket, paradiset, Nangiala, Neverland eller en ding-ding värld.

Varmt välkommen till Festen del 1: TÅRTAN. Tårtan kom till mig i början av festen och jag visste dirket att det var den och jag. Tårtan är det vackraste bakverket jag någonsin vilat mina ögon på och haft i min mun och jag kommer alltid att älska den.

Såg här såg Tårtan ut när jag såg den för första gången, och så här kommer jag alltid minnas den.

Som ni själva ser var lyckan total! Även Mel B till vänster var mycket glad!

Min och Tårtans tid tillsammans var episk, jag fick vara hela festens dominatrix och gå runt och kommendera "öppna munnen" och mata alla med grädde, marcipan och hela härligheten.

Festen del 2, 3, 4 osv följer inom kort! Puss!
Sara

5 kommentarer:

Mikusagi sa...

Jag dööör! Du ÄR ju Geri!

silja katarina sa...

hej! när kommer nästa del????

Sara Hansson sa...

Mikusage: Ååååh så säger du till alla tjejer!!!!

Kattis: Hej! Ja det gör den snart t ex idag eller imorn!

Simon sa...

hua.. någonstans i mitten av 90talet blev jag "påtvingad" ett kompishjärta av en tjej som jag tyckte var lite retard. Jag kunde inte säga nej.

Sara Hansson sa...

Simon: Tjejer och det här att dom alltid måsta ge kärlek och visa tillgivenhet alltså! Så jävla jobbiga!