fredag 10 juni 2011

Extramaterial!

Jaha imorgon är det dagz för festen!!! Jag kan ge er den här trevliga nyheten att boken kommer kosta festpriset 100 kronor, till skillnad från vardagspriset 120 kronor. Och inträdet är alltså gratis, bara att träda in.

Här ska ni också få två sidor så att säga opublicerat extramaterial till boken! Just 4 U!

Den här var tydligen ritad innan jag hade hittat på vad Rebbe skulle heta

Jag önskar mig kursen Att hantera sexuella trakasserier i det offentliga rummet 1000 poäng

Ha en fabulös helg!
Sara

5 kommentarer:

Mikusagi sa...

Shit vilken otrevlig grej på caféet!

Om du hittar den där kursen så vill jag också gå den.

Alice aka Colliechan sa...

Vilket café var det? *skitnyfiken*
Fan vad pinsamt att han inte bara sa så, utan att han typ säger det varje dag också till varje ny tjej. Jag hade nog haft svårt att hålla mig att säga nåt... även om det vore ett blygsamt "det där börjar bli lite tjatigt att lyssna på varenda lunch". Jag borde också anmäla mig till den där kursen...

Sara Hansson sa...

Mikusagi: Ja eller hur! Just situationer med folk på gatan och krogen osv är svåra och blir lätt så hotfulla!

Alice: Det där med rokoko-stil, vet du?

Jon sa...

Bitter att han inte fråga dig? Hehe
Varför sa du ingenting? Feg? Hehe

Anonym sa...

Undrar om hehe jon är hehe en typ som hehe också brukar förgripa sig socialt på främmande människor sådär hehe.
/trött på människor som ej förstår gränser.