tisdag 1 februari 2011

Nu kör vi

Efter en fantastiskt inspirerande bjudresa till Frankrike, som jag ska berätta om snart, har nu mina två månaders tjänstledighet börjat och ska spenderas i skenet av flitens lampa med att göra färdigt boken.

Idag skickades denna första färdiga sida till förlaget, sida 42 i boken.

Puss

7 kommentarer:

Lisa Ewald sa...

Ser fantastiskt ut.

Malin sa...

Ser verkligen bra ut. Jag kan knappt bärga mig tills ditt debutalbum kommer ut. Då hoppas jag på en stor realesefest och signering av albumet innan det ställs in i min hylla med sällskap av många andra bra dotterbolagare.
Du är grym Sara! Kram från Malin

Dan sa...

Spännande!

Då kanske jag överväger att börja läsa på 42:a sidan då när boken är färdig :-)

HANNA sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
HANNA sa...

Åh, kan du bli klar imorgon tack?

Sara Hansson sa...

Malin: Jag hoppas också på en asfestlig fest. Får se till att det blir så!

Puss samtliga!

Nix sa...

Saknar dig i Tankesmedjan men ser fram emot mästerverket!