tisdag 14 september 2010

Det är viktigt att våga tro på ett liv efter valet. Jag ger er Bugg Illegal!

I know that you are young and I know that you may love me. But I just can't be with you like this, anymore, alliansen.

Det är viktigt att se till att inte bli lämnad ensam i för långa tidssjok då det är lätt att gå in i ett tillstånd av grav bråddjup dödsframtidsångest vid tanke på valet. Det gjorde jag när jag satt och plockade smuts i datorn från den här affischen som jag nu ska visa upp. Då kände jag vad är meningen med livet? Jag kom inte fram till plocka smuts i datorn så jag har bestämt att mina teckningar kommer få lov att vara lite smutsigare i framtiden och se om ingen märker nåt och fortfarande vill ha mig och jag får ett roligare liv utan plock av smuts. Jag funderade på att anställa ett hushållsnära tjänstehjon för att ta bort smutsen, nu när RUT-avdraget äntligen har kommit till oss så att vi alla och envar kan använda det.

Kanske kan den här affischen ingjuta hopp i er! Den talar nämligen om en händelse som är schemalagd en vecka efter valet. Jag tror det kommer bli fantastiskt roligt. Det är mina bästisar i Göteborg som ordnar med det hära. Jag ska gå. Kom. Alltså bara gör det, KOM!

Nätverkat som fixar är Ingen Människa Är Illegal

Med de vänligaste av hälsningar
Er tillgivne Sara

3 kommentarer:

Mikusagi sa...

Åh, drogfritt! Så najs! Jag känner att allt coolt som arrangeras är kopplat till alkohol och det är så trist. Jag skulle ha gått på det här evenemanget om jag bodde i rätt stad - så himla fint!

Jimmy sa...

Vore det inte ett magnefikt blogginlägg att i sådana fall publicera den smutsiga versionen av affischen också, så att vi alla kan få njuta av före- och efterkänslan?

Sara Hansson sa...

Mikusagi: Ja det är roligt med variation så att alla känner att det blir kul nån gång!

Jimmy: Nej men då kommer alla va så: det är finare när du har städat. Och så kommer jag känna att jag måste fortsätta. Hehe, jag tänkte ju komma undan med den här förändringen obemärkt !