torsdag 25 mars 2010

Göteborg!

Ikväll sätter jag mig på tåget till Göteborg för att imorgon komma till Frizonen Simone. Det är cafékväll där från kl 17:30 och jag kommer från kl 19:00 sitta i en bekväm fåtölj med ett glas bubbelvatten och svara på frågor om serier, visa upp serier, och förhoppningvis även rita serier ihop med er som kommer dit. Så kom! Det bli kul! Det kommer se ut typ såhär fast minus Karolina och plus en annan:

Jag och Karolina Bång när vi intervjuade varandra på Umeå Feministfestival
Kej. Vi ses!

2 kommentarer:

jennifer sa...

Åååhh vad typiskt att du är i GBG på en sån häftig spexig workshopkväll när jag inte är där! Typiskt. Hade gillat en seriekväll på simone skitmycket. well. good luck!

Anonym sa...

typiskt att jag inte hann dit i tid :( hoppas det gick bra och var sköj!