tisdag 23 mars 2010

Black Box


Förra torsdagen var Dotterbolaget inbjudna till C'est Bon Kulturs utställningsserie Black Box. CBK har målat ett kvardratiskt litet galleri helt svart och varje torsdag bjuder dom in ett konstnärskollektiv eller annan grupp som får rita i hela lokalen med klassiska tavel-kritor. Vi hade temat "Ta tillbaka mellanstadiet" med allt vad det innebar i form av rostbrö med smör och sylt, o'boy, godis som poppade och sprakade, våfflat hår och roliga timmen med Pia som mimade till I'm a scatman.

Dotterbolaget låter det stå i våra hjärtan för alltid

Pia rostar mackor och fixar åtti- och nittihitsen

Våfflat hår! Spice Girls!

Karolina aka mellanstadiekillen framför stor konst

4 kommentarer:

Lisa Ewald sa...

haha åh sån jävla FEST! om dotterbolaget var en blomma och jag var en ko skulle jag äta upp er för ni e så go(a)

Sara Hansson sa...

Lisa! Bilden på dig är typ den bästa bilden ever, inte sant? Jag älskar den!

Karolina Bång sa...

det var jag som tog den det var jag som tog den! aka tvingade lisa att inte göra hennes "hiphop-pose"

sexleksaker sa...

Jag gillar dig!