torsdag 23 april 2009

Det här ska du göra i helgen!

Jag har packat min kappsäck och sätter mig om ett par timmar på tåget till Stockholm och den årliga seriemässan på Kulturhuset, SPX. Dit kommer du om du har möjlighet och blir en av dom första som lägger vantarna på (tam-ta-ta-taaaa!) MITT OCH NANNAS NYA FANZIN: DINA VÄNNER!
20 ynka kronor för 48 sidor delikata serier! Håhåjaja. Fanzinet går som vanligt att få hemskickat till sig också, vill du det mejlar du mig på sara.f.hansson@gmail.com

smakprov

Såhär trevligt är det att köpa fanzin av oss! Bilden är från urpremiären av fantastiska feministiska klubben Don't Be Quiet Start a Riot på Smålands i Lund. Dom ordnar i helgen en feministisk heldagsfestival som verkar bli hur rolig som helst med hångelaktioner och artister, till exempel grymma Maud Lindström och Strula med Siri. Dit hade jag gått om jag inte skulle till Stockholm!

Men, det ska jag, wiiiii!

17 kommentarer:

emma sa...

TH! MEH! När alla andra åker t Sthlm åker jag på det där TOMMA tåget, åt andra hållet, till Göteborg och har högläsning. =ditt tredje alternativ var att klä ut dej till barn och komma dit, eller hur???

Alltså lycka TILL och sälj som smör och det här nya verkar ju lika bra som det gamla (inte bättre. kan det bli bättre?).

Sara Hansson sa...

Men! Jag ska också läsa inför barn, eller föreläsa rättare sagt. I Göteborg! Måndag, tisdag och onsdag, så jag åker raka vägen från Stockholm till Gbg regn. Hur länge är du där? Har du högläsning nån av dom dagarna? Det vore ju alla tiders!

(det är Emma A va?)

em. adb. sa...

Ja det är jag! :)
Näämen, då går vi om varann ju, ACK jäv! Jag ska va på Bokskåpet och ställa ut bilder och läsa - fast bara läsa högt ur bok på lörrdan! Ä bara där över en natt, piper ner imrgn... var ska du (före)läsa?

lisen sa...

Pax för ett hemskickat! Ser skitbra ut. Jag mejlar.
Törs inte gå på såntdär tjosan med massa folk. *tittar ut på skogen*

Maja Andreasson sa...

jag tar mig friheten att önska mig fanzinet i födelsedagspresent (första juni, that is)

/majsan

Emil sa...

Med mina ögon mätt, är det för litet för att kunna ta del av smakprovet.
Släng upp större!

Jonna Bjornstjerna sa...

Sara! Tusen tack för helt fantastiska fanzine! Vet du, att jag ska ta upp mitt seritecknande igen för jag blitt så insperert av dig och Nanna! Och jeddrar i taket vad det finns material i det här ojämställda skitlandet! Det är bara jag (och Jan) som är normal. Och alla andra feminister, som vanligt. Puss och tack igen!!!

Sara Hansson sa...

Emma: Sicket omspring, men det kommer fler chanser. JU! Till exempel kan du komma och väsa hos mig med wiskeyröst på bokmässan.

Lisen: Det kommer snarast! Woo!

Maja: Gött, jag hoppas kunna leverera det PERSONLIGEN!

Emil: Hehehehe. *gnider sniket med händerna*. Det verkar visst som om du måste KÖPA fanzinet för att kunna se bättre...! Men du kan bläddra bakåt här i bloggen också. En del har visats, annat är opublicerat. Och allt är fabulöst. Do it!

Jonna: Åh ja! Jag och alla dina andra fans jublar! Och din skriversjälv, den jublar också! PUSS + varsågod

Oskar Forsgren sa...

Jag läste Dina vänner när jag hälsade på hos Ruben under SPX och jag måste stämma in i hyllningskören, det är genialt. Serien "Jag är din värsta mardröm" bryter liksom helt ny mark i serievärlden, det är mörk poesi.

Kul att jag fick träffa er IRL i Sthlm också!

Sara Hansson sa...

Oskar: Åh, vilka fina ord! TACK ska du ha! Ja, vi sågs väl, fast hälsade vi ordentligt? Jag bara tänkte att hen den långa som går bredvid andra Oskar, det är nog Orskar F.

Oskar Forsgren sa...

Nja, det blev väl kanske inget riktigt hälsande... :-( Men jag skakade hand med Nanna och köpte Dödvatten av dig. Det var ju för övrigt en himla massa seriekändisar som man skymtade på SPX, kul kul!

Sara Hansson sa...

Oskar: Ja! Kul kul! Mest svimmade jag av Nina och Anneli. Och Jeffrey.

Lisenfisen sa...

Så ni menar att jag fick det?? Fifan va snellt!!! Jag ska aldrig glömma't!!! Jag har kollat i det varje kväll o fnissat o tänkt fan-va-bra!

Sa jag TACK?

TACK! Ha det bäst.

Sara Hansson sa...

Exakt så Lisi-mama! VARSÅGOD!

MK sa...

Du och Nanna är coolast! Jag missade fanzinet på spx :-(

Sara Hansson sa...

Det finns på Hallongrottan!

niclas sa...

tufft! :)