måndag 6 oktober 2008

Hälften vore nog...

...Men allra bäst är vi i samma förpackning, jag och Nanna Johansson. Från och med NU går det bra att beställa vår allra senaste, tjockaste och kanske även bästa bäbis. Den Feta Sanningen.

20 kronor kostar fanzinet, om du vill beställa, skicka ett mejl. Passa på att köp på dig dom andra också om du inte redan har blivit välsignad med dom. Släppfest inom kort...

16 kommentarer:

Anonym sa...

vicket gött tilltugg till elvakaffet! jag vill ha en. jag mejlar dig.

Anonym sa...

Fint, men vad handlar det om?

Anonym sa...

Hej hej, vet du vad, efter att ha sett tonårsdagboksinlägget så visste jag en sak: att jag var TVUNGEN att köpa fanzinet! Så..ja, nu måste jag det! Hur beställer man? (nu har jag säkert varit jättslarvig och inte alls läst hur de står i stora röda obs-bokstäver hur man beställer, men då får jag väl vara den som är den!)

Anonym sa...

typ ganska megasnyggt omslag!

anonym, skit i det, basta fanzinet i stan, racker inte det?

Sara Hansson sa...

Kära anonym: fanzinet är en himmelsk röra av mina och Nanna Johanssons senaste och bästa serier som handlar om frånskilda mammor, hotta neuroser, tonårstabbar, homofober, finporslin, spermafläckar, studentkorridorer, rävar... Och mycket mycket mer, som man brukar säga!

Emelie: Såklart ska du ha ett zin, skicka ett mejl till mig: sara.f.hansson@gmail.com

Jan: Äsch..... Eller jag menar ELLER HUR ÄR DET! Je suis l'artiste. Nu ska jag kolla din (nya?) blogg.

Anonym sa...

Om man vill köpa er bok, jg vet att du har svarat på det, men hur betalar man? (känner mig väldigt dum nu och jag borde säkert ha läst bättre, men iallafall) ska man bara skicka ett mejl att man vill ha boken?
förlåt för dumma frågor, (fråga) men aja fanzinet verkar superbra ! :)

Sara Hansson sa...

Livia: Samtidigt beställer du på adlibris, här: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9197610321

Fanzin beställer du genom att skicka ett mejl till mig! Man behöver inte ursäkta sig, hörru. Fråga på!

Anonym sa...

fyfan vad snyggt och fyfan vad skoj! jag beställer ett!

Anonym sa...

Hej igen, jo jag har dumma frågor men btw.
om man vill köpa boken som du och Nanna har gjort, och ett fanzine kan man skriva ett meil till dig om båda eller ska man köpa er bok på hemsidan och ditt fanzine via mejl?
men en till fråga till: jag är inte 18 ännu, (är 14) kan man ändå beställa själv eller ska mina föräldrar typ godkänna någonting??

Sara Hansson sa...

Hej igen Livia! Jo, om det är Samtidigt du menar när du skriver boken, så är det inte jag och Nanna som är med i den, utan jag och fem andra serietecknare. Det jag och Nanna har gjort tillsammans är några stycken fanzin, och dom beställer man genom att skicka ett mejl. Om du inte har internetbank och vill föra över pengar till mitt konto behöver du kanske dina föräldrars hjälp, men det går precis lika bra att skicka ett kuvert med pengar i hem till mig. Så, skriv ett mejl! Samtidigt, boken, den beställer du dock via den adlibris hemsida, och då behöver du nog också ha VISA-kort eller något i stil med det.

Lycka till!

Anonym sa...

Okej, tack för all hjälp :)

Elin sa...

Jag har redat mailat, det låter som ett fint franzin.

Mart sa...

jessör, sicket fint seriefanzin. tack sara (och nanna).

Anonym sa...

I dag fick jag en fin sak på posten. så jag tog mitt mest smakrika och började läsa. Och jag måste säga att ni är fantastiska, grymt snyggt!
Och pappalars och mammalena glädjs med dig, som jag såklart.

TACK min fina fest.

isabella sa...

jag köpte den på feministfestivalen i umeå! Jag visar den stolt för alla som kommer på besök :)

Sara Hansson sa...

Åh vad kul Isabella! Det var roligt på festivalen.