måndag 20 oktober 2008

en skev debatt

11 kommentarer:

Anonym sa...

öh? va?

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Du är så bra. Tycker jag.

silja katarina sa...

kante du ta med ett fanzin hem till mig nästa vecka? Du kan få betalt i cash eller överaskning, valet är fritt!
pöss

Sara Hansson sa...

Anonym: Det är en kommentar till att man som tjej kan få höra att man inte ska gå ut klädd som en hora, och att jag tycker att det är ett sjukt konstigt sätt att ta upp ett problem på. Borde man inte som förälder skämmas mer om ens barn ser ut som en sexköpare osv...

David: Tack så mycket, det värmer.

Katten: Äsch, kolla i brevlådan. Jag har redan tänkt på dig hjärtat! Jag väljer givetvis överrasking! Puss vi ses snart och jag längtar.

Nanna sa...

Fasen vad fint du färglade!

Anonym sa...

Haha! Gillar wifebeatern på farsan. Väldigt talande.

Anonym sa...

Jag hörde att det var du som var ett underbarn, verkar stämma bra.

Sara Hansson sa...

Josefin, du får mig att rodna ände ner i kaffekoppen som vi ännu inte druckit...

Anonym sa...

Hej Sara.!
Hoppas det är okej att vi nämner dig i vår uppsats till skolan om serietecknare, vi nämner ditt namn, blogg och så har vi med en bid som har gjort. Hoppas att det är okej för vi skrev att du hade gjort den, eller den är tagen ur (fotat) den feta sanningen som en av oss har. Vi ville bara säga/fråga det, och så tycker vi alla tre att du är fett cool :)

Sara Hansson sa...

Hej Moa, Hanna och Sofia!

Vad roligt, jag blir bara glad. Tack ska ni ha!