tisdag 6 maj 2014

I'm a really nice rich guy and I love you

Håller på med en serie om liberala berättelser om sexhandel. Vem känner igen denna gamla populärkulturella referens?

3 kommentarer:

Ylva sa...

hehe gillar the smudge på Richard Geres näsa!

Idan sa...

Hej Sara! Kommer du ihåg hur du hört fel på beyonces Put a ring on it och hur FETT BESVIKEN du sen blev? Jag kommer ihåg när du delade med dig om det på bloggy iallafall och av nån anledning lade det sig på minnet och nu ville jag bara dela med mig tillbaka om hur jag råkat göra detsamma, fast med en annan låt dårå!
Jag var hundrahundra att Ace Wilder i sitt schlagerbidrag sjöng "Don't wanna work, work, work, Don't wanna make money while I sleep" och jag bara drog på de höga växlarna, tänkte fa-an vilket najs fuck you till hela "moderna" samhället! Borde vunnit!
Men sen ba... näe? Hon sjunger "I wanna make money while I sleep". Så det är mer bara "Jag vill vara Paris Hilton" eller nå. Popmusik alltså, lömsk jävel!
Kram från en gammal trogen läsare!

Sara Hansson sa...

Haha ja det kommer jag ihåg! Jag har inte hört den där låten men tycker ändå den kan va ett fuck you till löneslaveriet, jag vill inte jobba men man måste ju ha pengar för att överleva så i wanna make money in my sleep. Typ så? :-) Tack för trogen läsning och ha det bäst!!