tisdag 7 januari 2014

Info-serie: SVAR PÅ TAL

För ett tagsen gjorde jag en info-serie om konstprojektet SVAR PÅ TAL (som jag inte är en del av), på uppdrag av Bang. Den blev såhär:

Klicka för att se större!

5 kommentarer:

silja katarina sa...

hahah för tillägget. älskar men durå!

Hanna sa...

Hej Sara! Jag älskar din recension av Carin Holmbergs bok som skickas runt på Facebook etc nu (älskar hennes bok också, den är smärtsam men så himla bra) och undrar om jag får publicera recensionen (serien) på min blogg? Fattar om det inte är ok!

Keep up etc.

Fanny sa...

Du är så jävla grym Sara!!
(obs, glöm inte funkofobi!!)

Sara Hansson sa...

Hanna: Ja den är bäst! Mejla mig så kan jag klippa ut nån liten bild ur serien som du kan lägga på din blogg länka till det här blogginlägget där man kan läsa hela: http://hejasara.blogspot.se/2008/10/serier-litteratur-sant.html

Hanna sa...

Åh vad snällt!