tisdag 6 november 2012

Förverkliga den feministiska fritidslinjen!

I helgen arrades Feministiskt Forum i Malmö av Malmös Feministiska Nätverk. Jag vill verkligen tacka MFN för det. Tack!!! Förra året la jag upp mina anteckningar från forumet här på bloggen, och det var många som uppskattade det så jag gör det i år igen. Till alla som tycker att dom inte blev snygga på bilderna rekommenderar jag att få ert porträtt gjort av en mangatecknare, det är garanterat smickrande!! K lets go, glöm inte att allt kommer på provet!!!

Från samtalet om feministisk arbetskritik

Från samtalet om feministisk arbetskritik

Från samtalet om den globala feminismens utmaningar

Från samtalet om den globala feminismens utmaningar

Den här gången blev det bara antecknigar från två programpunkter för jag var funktionär ena dan och inte hann gå på nåt annat då. Ett tips är att många av forumets programpunkter filmades av filmkollektivet RåFilm och finns att titta på här!

Nästa steg är att göra en sån här video, tack Josef för tipset!

Sara

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lite tröttsamt bara att en automatiskt anses vara medelklass bara för att man kallar sig feminist. Bara för att en kan tänka upphör man inte vara arbetarklass. Det är en liberal fördom.

Sara Hansson sa...

Hej Anonym! Det kanske inte framgår av mina anteckningar, men så var inte fallet under det här samtalet. Det var när någon i publiken tog upp medelklassfeminister i Argentina tror jag det var, då sa en samtalsdeltagare detta om hur dom som har dessa privilegier ska hantera det (inte "vi som har...")

Men ja, tröttsamt med det fenomenet.
Ha det gött

Anonym sa...

Tack för anteckningarna! Jag missade samtalet men det här var ett lättillgängligt medium.

Elin sa...

gött gjort, jag var på båda samtalen och dina anteckn var en god reminder, tack!