tisdag 2 oktober 2012

Miss Urhunden

TACK för alla gratulationer för Urhunden-priset!!!! Alla är bäst. Jag gick runt på bokmässan och önskade att man skulle få en tiara och ett sånt där snett band istället för en plakett som pris och att jag skulle få hålla ett tal till mamma och gud som skulle börja med "I promised myself I wouldn't cry" och chanella den här stämningen. (Sen den här stämningen)

Som man kunde se hela vägen till Frölunda blev jag mycket glad för plaketten när det väl kom till kritan

MEN efteråt kom Sara G och Nanna och hade gjort en tiara och ett Miss Urhunden band till mig!!!!!!!!!!

HUR GULLIGA????????

Dör. Nu har jag allt
Puss

6 kommentarer:

Elisabet sa...

Åh så fint, du förtjänar verkligen priset och det tjusiga bandet! Grattis!

anette sa...

Grattis! Gu va fint!

Lisen sa...

HURRA FÖR DEJ! Fick just höra detta! GRATTIS SARA! SÅ VÄRD!

Sara Hansson sa...

Tack alla ni! Va fint!

Malin sa...

Grattis Sara, du är så sjukt värd det priset! Jag blev överlycklig när jag hörde att du skulle få det men besviken när jag insåg att jag missade prisutdelning (trots att jag var på plats på mässan, är bara klantig och kollade inte tid i förväg). massor av grattis igen och hoppas din serie når ut till ännu fler läsare nu. Go Sara!

Sara Hansson sa...

Malin: Hurra vad snällt sagt!!!