torsdag 7 juni 2012

Rapport från frilans-hjonet

Hej internet!

Här är en detalj från ett större illustrationsjobb jag just blev klar med, lägger upp allt lite senare.

uttråkade tjejer

För ett par veckor sen blev jag som det brukar kallas utLAS-ad från mitt day job, så om ni tänkt att ge mig olika illustrations- och serieuppdrag är det tid för det nu.

Eller, om ni tänkt avskaffa lönearbetet så är det även dags för det nu.

I utlasningspresent så fick jag Dawn Lil Wayner tryckt på guldpapper av Lisa, och presentkort på nagelsalong av Tankesmedjan så det känns nästan värt det.


Ja, det stämmer att jag även har guldnaglar

Sara

6 kommentarer:

Tyra Blomster sa...

Det är så otroligt fuckoffigt att du inte är på tankis längre. Förut var det typ så här "Lalalalala pissmåndag... Men Sara Hansson kanske är med i tankis idag!!! Guu vad glad jag blir hon är ju så himla braaaa) och är det typ så här "pissmåndag, bara"

Men Nanna är kvar!!! Försvinner hon så dör jag...

Men nu ska jag va lite positiv... det verkar skitkul med ditt serierojekt, känner igen mig i de där utråkade tjejjerna, ibland så tänker jag att högstadiet är världens sämsta idé, att en ska placera ungdommar i en tegelbyggnad där de ska bevisa för varandra vem som är "snyggast duktigast och bäst". Vi skulle kunna lära oss saker på ett annat sätt, föressten blir en inte smartare när en utsätts för grupptryck. Själv bryr jag mig inte om status, men jag tror att vissa i min skola tycker jag är ganska konstig. Men jag har det kul iallafall :D. Hur var du som ungdom? Var du typ "cool" eller cool på riktigt eller typ "mellantönt"?

PS: Jag har funderat på att starta ett DBfanzine på temat "Makt" och att känna sig maktlös och sånt. Skulle du vilja vara med på det?

silja katarina sa...

men snygg är du i alla fall, och långhårig! puss

Sara Hansson sa...

Tyra: Ja det är tråkigt tycker jag med!!! Men lite skönt samtidigt. Va trist att höra att det är sådär i skolan. Bra att du har kul!

Va bra idé med DB-fanzin! Skicka på DB-mejlen om det blir av så alla får info och så.

Karo: DODA!

Sigrid sa...

Hejhejhej Sara,

Vill bara säga att jag saknar dig något enormt i Tankesmedjan. Nu får jag ladda hem gamla program där du är med för att få din befriande politiska, ironiska skärpa.

Baksidan på förra numret av Galago (om stubb) är också fantastisk. Jag diggar det du gör!!

Sara Hansson sa...

Tack rara Sigrid vad kul att höra!!!

Anonym sa...

Hej Sara! Nu är ju både du och Nanna borta från Tankesmedjan och det är ju helt åt helvetet. Som jag även skrev till Nanna, så har jag den briljanta iden att ni två borde göra en podd! Det har ni ju tom redan gjort en gång. Snälla snälla gör det.
Mvh Nina