torsdag 5 januari 2012

Åh, Hallongrottan!

Mamma vilken härlig platonisk romans jag inledde med bokhandeln Hallongrottan när jag åkte upp till Stockholm i december för att fira deras fina serie-kalender för 2012 som finns att köpa här. Jag vill rekommendera kalendern väldigt mycket för den är asfin, helt i färg och med serier av alla dessa: Nina Hemmingsson, Liv Strömquist, Nanna Johansson, Sara Granér, Bitte Andersson, Loka Kanarp, Lina Neidestam, Karolina Bång, Vanja Burden, Matilda Ruta samt mig då. Jag vill också rekommendera att stötta Hallongrottan i egenskap av oberoende bokhandel t ex med tanke på att Bonniersgruppen äger ca alla tidningar, förlag och tevekanaler och att det är some scary shit.

Jag gav bort alla mina fri-ex i julklapp så har ingen bild på kalendern men här är Bitte, jag, Sara G & Nanna när vi signerar på släppet

Och här är min stötta Hallongrottan-bild som jag ritade till deras webshop

Hejrå

3 kommentarer:

Tyra Blomster! sa...

Älskar dig Sara!!! Jag träffade dig på hallongrottan och det var en av de lyckligaste stunderna i hela mitt 14 åriga liv :O))))

Malin sa...

Jag fick kalendern i julklapp av min partner, hade hintat det rejält iofs. Det var den bästa julklappen i år och så passar den ihop med Nannas väggkalender jag såklart köpte redan på bokmässan. Ni är så grymma!

Lovisa sa...

Hej, vill bara säga tack tack tack sara. Har följt dig i tankesmedjan för alltid typ, och har nyligen upptäckt dina serier. Jag tipsar alla jag känner om dig! Tack för alla klockrena, smarta, roliga, vettiga,starka, precisa, perfekta och humoristiska inlägg i alla möjliga samhällsdebatter! Du träffar alltid rätt och har fått mig att tänka på mycket. TACK