onsdag 7 december 2011

Gör om gör rätt

...är namnet på den här serien om lustmördade tjejer som jag gjorde en gång, men också en grej jag tycker är tråkig att ägna mig åt när det gäller mina serier. Alltså då menar jag att rita om nån gammal serie för att man kom på att den var ful och dålig och skämmig. Det känns som ett evighetsprojekt, när man ritat om alla skämmiga kommer det gått så lång tid att den första omritade har blivit ful och man måste börja om igen som en liten squirrel. Bättre att ba embracea. Men häromdan hittade jag en gammal teckning som jag ritat som jag tyckte var rolig men texten var helt störig och ihoptryckt så man inte pallade läsa och bilden var pisstråki så då ritade jag en ny version.

Denna här

Puss och kram!

5 kommentarer:

Jonna sa...

Fantastisk!

Mikusagi sa...

Bra grejer!

Tyra Blomster! sa...

:D Vilken bra serie.

Samma som förut. sa...

JAG ÄR KÄR I DIG.

Gulle Mig! sa...

Oj vad bra, jag tror bästämt att du är min idol nu.