tisdag 30 augusti 2011

Slutwalk och intervju

Ni är för rara. Tack för fina kommentarer! I fredags var det Slutwalk i Malmö! Det började med panelsamtal (som obs va i en kyrka) om sexuella övergrepp och slutade med torg-konsert och pussy poppin med Gnucci Banana! HURRA! Och däremellan var alltså demon och mazza power-tal.

Panelsamtalet med Sara Granér som moderator

För alla som ej fått nog av den där bilden där jag rynkar bekymrat på ögonbrynen samt att läsa mig svara på massa frågor rekommenderar jag denna långa och välskrivna intervju av strålande journalisten Åsa Linde.

Tack för idag

4 kommentarer:

Lisa Ewald sa...

guu vilken fin illu på panelen. puss

Anonym sa...

jag blev helt rörd av att läsa den intervjun. himla fint! pussåkram

Tyra Blomster! sa...

Jag älskar dig! Du är bäst! Och bilden var hur fin somhellst!

Sara Hansson sa...

Lisa & Lullis: Puss döttrar! Jag vill göra konst i vårt kvennokollektiv snart.

Tyra: Tack solstrålen!