onsdag 16 mars 2011

Hos grottbjörnarna intet snusk

Hej hej, bilder från dagens ritbord!

Gå på stan utan pengar

Alltså gud vad söt den här birollsinnehavaren är när den sover

Och en sak undrar jag. Nu när alla mina andra ljudböcker är slut lyssnar jag på Grottbjörnens folk. Varför har alla alltid sagt till mig att den är full med snusk? Den är inte det. Den är full med personer som heter saker som Krubb och Quorn, och det enda jag har blivit sugen på hittills är att äta kött och ha ett totem.

Jaja, dagens tipz är min vän Kakan. Hennes blogg är asrolig och bra (t ex älska detta blogginlägget) och musikvideorna hon och hennes parhäst Julia gjort till SVT:s web är amazing.

Puss!
S

4 kommentarer:

Lina Neidestam sa...

Första boken är det bara grottmansvåldtäkter i, sjukt ohett, det är först i andra boken som dom går loss på dom gyllene venusbergen i motljus!

Puss!

Anonym sa...

Tänkte precis skriva det som Lina skrivit - insåg sedan att det redan var skrivet. Du måste vänta på att böckernas kärlekspar finner varandra, i bok två. Hon får sitt sexuella uppvaknande exempelvis. Där snackar vi grovt sex. Sedan är det vad som följer de resterande böckerna. Lovar.

Amanda Duregård sa...

Andra boken. Mitt exemplar är nog tydligt utnött på rätt ställen, om du inte orkar ta dig igenom hela och leta upp dem själv.

Sara Hansson sa...

Lina: Haha, jag hade tänkt avsluta inlägget med "men Lina Neidestams Maran kommer tillfredställa alla mina uppdämda behov".

Ja nu allesammans har snusket gjort entre. Äldre erfaren man inviger barnslig jungfrulig kvinna typ av snusk.