onsdag 15 december 2010

Svensk kill- & gubbinformation informerar

Om du är en kille eller gubbe som ska på semester i tredje världen rekommenderar jag varmt att du köper checklista inför resan-affischen som jag, Nanna Johansson, Sara Granér och Liv Strömquist ritade igår i SRs Musikhjälpens glasbur. Den och Lonely Planet är allt du behöver för en lyckad trip.

Klicka här för att komma till Tradera-auktionen!

Slit inte ut ditt finger med att försöka trycka på play här på bilden, klicka istället här för att komma till filmen.

Puss! S

17 kommentarer:

Maria Markusson sa...

Shit vad coolt! Mina favoritserietecknare :)

Hanna P sa...

Stämmer in med föregående talare!

SLEBBO! sa...

ASFINT!

Joakim Torpling sa...

Själv tycker jag det är rätt illa att framställa alla av manligt kön som pedofiler.

Sara Hansson sa...

Maria och Hanna: Mina med!

Joakim: Det är inte det att alla män är pedofiler. Det är det att alla pedofiler är män.

hansi sa...

Jag håller med Maria och Hanna: mina med! Fifan vilken sjysst! Jag tror att den skulle göra sig bra på min vardagsrumsvägg ... Jag borde nog logga in på Tradera nu.

Hanna P sa...

@ Joakim: Det är det att alla man är potentiella våldtäktsmän och pedofiler. Suck it up! :( :( :(

hansi sa...

Vardagsrum it is, eller kanske sovrum, eller ... Den är vår, den är vår, den är vår!

Sara Hansson sa...

Hansi: Var det du som vann auktionen! Grattis!!! Om du orkar får du gärna fota sen när du fått den och hängt upp den och skicka till mig. Ha det!!

jenslandberg sa...

Grym affish och strongt ab Hansi att lägga beslag på den! : )

@Joakim: Känns det inte lite poänglöst att inleda en diskussion om statistik här av alla ställen?

@Hanna P: Ett vitsigt första svar till Joakim, helt klart. Inte sanningsenligt dock, men klart vitsigt.

Keep up the good work och mer sådant här! : )

hansi sa...

Sara: jajabullar, och jag är så förjävla glad i hela kroppen! Jag fixar bild när jag har fått den, och har dessutom råkat erbjuda nåt slags visning bland mina Fb-polare (med bubbel och snittar och hela tjofräset) ... Det blir bra som sjutton, helt klart.

F ö är det här den första riktiga sak jag och min flickvän köper tillsammans, så det är stort, väldigt stort!

Maria Markusson sa...

Grattis till dig, hansi! Är grymt avundsjuk. Det där blir ett riktigt samlarobjekt :)

Sara Hansson sa...

Hansi: Gud vad underbart att den får ett sånt storslaget välkomnande!

hansi sa...

Sara: jag misstänker dock att det snarare kommer att bli en öl och en macka, men ändå. Den kommer att vara så överjävla välkommen, och jag misstänker att jag kommer att få ganska mycket besök som vill se den.

Maria: vet du? Jag är nästan avundsjuk på mig själv! ;)

Joakim sa...

Sara: Har du vetenskapliga belägg för att det inte finns kvinnliga pedofiler?

Hanna: jag håller med om det. Precis lika mycket att alla kvinnor är golddiggers och horor som gör vad som helst för pengar. För att inte snacka om penisavund....
Skämt åsido så tror jag att ni skjuter er själva i foten med sådant snack

Sara Hansson sa...

Joakim: Självklart finns det kvinnliga pedofiler, sexualbrottsförövare och sexköpare. Skulle man kolla upp statistisken skulle det antagligen vara en försvinnande liten del i jämförelse med hur många manliga dylika det finns.

Det vi ville belysa med med vår affisch är att barnprostitution är ett mansproblem, som du säkert känner till är det till allra största del män som köper sex och om man ska försöka stoppa handeln med barn (och kvinnor) krävs det att man pratar om vem som är förövaren/kunden och inte bara om barnens nöd.

guldpian sa...

Sara fucking Hansson, jag älskar dej.
Och dina kommentarer här och att du ens orkar svara på saker som är så sjukt uppenbara. Herremingudinna. Älsk.

<3

goldmann