fredag 9 juli 2010

Högkvarteret

Hej!

Dotterbolaget har nu blivit med lokal, vilket är en fantastisk nyhet! I aktivitetshuset Kontrapunkt i Malmö hyr vi nu ett rum som tjänar som möteslokal, ateljé och manifestskrivar-hideout.

Så här ser det till exempel ut. På väggen som vi själva målat i en mörk nyans av sjukhus-turkos hänger vår banner. Eller vänta heter det banner även i verkliga livet? Eller är det bara på internet? Eh. *förvirrad åttitalist som gör stjärnor med händerna istället för tangenterna när jag pratar*

Här är fyra ateljéplatser som vi delar systerligt mellan oss

En gossi soffa att sova middag på eller äta kakor i

Sara Elgeholms djur, min lunch och min HJÄLM! *är en bra förebild för barna*

Till vänster Hanna Ps konst, till höger Sara Granérs

För att få inspiration är det bara att titta ut på den här coola framtids-utsikten! Cyber! Lägg också gärna märke till att jag praktiserar det välkända tricket för att bli snygg på bild: ta kortet underifrån, med blixt! *ironi*

På tal om att fota sig själv ur olika vinklar vill jag bara ge dagens ros åt dom sköna grabbarna som myntade uttrycket The Fat Girl Angle Shot! Varje dag blir män och pojkar LURADE på internet av tjejer som i själva verket är TJOCKARE än vad det ser ut på deras foton. Tänk dig själv hur kräkande det skulle vara att chatta med nån som verkar väga typ 60 kilo men som bara har dragit lite i kontrasten på fotot och i själva verket väger typ 70 kilo! Tänk vad utnyttjad du skulle ha känt dig! Hur du länge du än duschade skulle du fortfarnde känna dig äcklad och lurad! Jag blir faktiskt osäker på om vi verkligen lever i ett patriarkat när även killar råkar såhär illa ut!!!! Jag vill uppmana alla föräldrar att skydda sina söner från det här nätbedrägeriet och se till så dom inte råkar illa ut och t ex bestämmer träff med en tjej i verkligheten och så visar det sig att hon är ett jävla FETTO! Ni kan t ex kanske intallera nåt slags skydd på er dator! Och OM era söner bestämmer träff med nån tjej, se till att dom gör det på en offentlig plats så att dom kan ropa på hjälp om det värsta skulle inträffa.

Hej jävla då

8 kommentarer:

Hanna P sa...

Wow! Finns pärlkakorna kvar?! Så jäkla fett! De är byggda helt freestyle på nån av kvarnby-dagarna, du vet då när man inte fick rita serie på två dagar i skolan utan dricka kaffe och bygga langos med alla "gamla".

Klart DB ska ha dom, min ära!

Fin lokal, hur blir det med DB-GBG?

Fanny M. sa...

Aaaah!! Vad FINT det har blivit!!! <3 Langtar tills jag far komma hem och rita igen! STARKT JOBBAT!!!

Sara Hansson sa...

Hanna P: JA! Nu när serieskolan har haft sina sista dagar i lokalerna (obs sant! obs sorgligt!) fick dom åka med dit. Det allra finaste hade vart att ha DIG i lokalen dock!

Fanny M: Ja, eller hur! Tusen välkommen hem! Och hoppas livet e en fest i staterna!

Mikusagi sa...

Jag gillar det sarkastiska talet på slutet. I would Flattr it if I could men det finns ingen Flattr-knapp! Skaffa?

Mikael Sol sa...

Jag försöker alltid se muskligare ut på foton, men har inte fått in några bra vinklar ännu.

OBS: Fint i lokalen!

anna sa...

The Fat Girl Angle Shot. HAHAHA! Jag dör, vad roligt!

SLEBBO! sa...

Vänta nu... är inte internet till för att luras? Har jag levt mitt liv efter en LÖGN?

Sara Hansson sa...

Mikusagi: Jag vet inte vad det är? Flattr som i smickra? Jag trodde att flickr hade något med flickrum att göra och var typ barnporr. Jag vet fortfarande inte vad det är. Upplys mig!

Mikael Solstråle: Ja det brukar jag också! En bra vinkel är att ha armarna upp och ut åt sidan, t ex hänga på en poolkant med kroppen i vattnet och armarna på kanten, ut med armbågarna och vik in händerna och vila hakan på dom. Fattar du hur jag menar?

Slebbo: X-akt!!!