måndag 30 november 2009

Coaching nation

Fråga mig helst inte om det töntiga/konstiga rubriken! Men läs gärna serien!
14 kommentarer:

SLEBBO! sa...

vi lever i ett samhälle som snart kollapsar.

MALLA sa...

jag håller helt med dig, sasselito! coach, allvarligt talat. hittepå och fan och hans moster och kleti och preti. så känner en då.

Julia sa...

Så roligt, så sant, så hemskt. Jag älskar hur du fångade "lärar-outfiten" helt perfekt!

Anonym sa...

framtidsjobbet är ju arbetsförmedlare...verkar finnas många möjligheter för det yrket...

Bea sa...

Arbetsförmedlingen är ett stort skämt. Om man tror att jobbcoacherna skapar fler jobb är lever man i en annan verklighet, men det vet vi ju å andra sidan att regeringen gör.

SLEBBO! sa...

men nu är det ju minst sagt bistra tider. det jag tycker är märkligt är att man inte satsar på ny innovativ miljöteknik, utan istället letar man olja på island och saab är i amerikat och försöker få hjälp.

är det bara jag som tycker det är ologiskt? borde det inte finnas mängder av jobb för att förbättra miljön?

Silja sa...

Klockrent, Sara! Nu ger vi "våra" coacher som kommer till jobbet ett extra leende.........och bara vi vet varför...hehe.

josse sa...

du Sara, har du ritat nåt kritiskt om porr/pornografi och dyl? skulle gärna ta de av en sån serie av dig. du är så himla bra på att fånga känslor!

om du inte har det kan du väl rita något om det?

Sara Hansson sa...

Slebbo: Jag tycker alla borde hjälpas åt att strypa kapitalismen för gott nu när den ligger med dödsryckningar istället.

Malla: Alltså eller hur! Malla jag längtar tills du kommer hit.

Julia: Tack Julia!!

Anonym: Ja fast alla jobb som arbetsförmedlare verkar tagna? Det verkar finnas så sjukt mycket resurser där. Arbetsförmedlingen är det nya hovet.

Bea: !!! Håller med!!!

Silja: Hehe! Fan vad fint, det gör vi!

Josse: Inte ritat så mycket om det som tänkt en massa på det och diskuterat en hel del om det. Det är lätt att gå vilse bland moralism och annan skit.

Lisen sa...

Ja vilka fåniga titlar o meningslösa tips. Sjunga ut vid havet?? (men då behöver man la en röst-coach för det med då?) Gillar hur kropps-coachen(?) tar tag i sin kavaj när hon säger "offerkoftan"!

Sara Hansson sa...

Lisen: Ja helt sinnes! En tror knappt att det är sant. Haha javisst, gest med pondus!

fridanoodle sa...

Fan va sant! Jag kände mig lite deppig för några år sen, och jag fick boken Självkänsla nu i present. Struntbok. Jag blev bara arg, låt en människa vara lite nere ibland! Det är ju fan naturligt!
Men, tur att det finns såna som du och Nanna som vågar säga emot om all skit i samhället. Jag älskar era serier, dom slår alltid huvudet på spiken.

Sofi sa...

åh, underbara, jätteträffsäkra serier sara! får jag lägga upp den om drömpojkvännen på min bd? jag länkar självklart till din underbara blogg. :)

förresten, jag har en vän som blev tipsad att bli såndäringa telefon-medium av sin arbetscoach! kreativt, men helt galet verklighetsfrånvänt..

Sara Hansson sa...

Barebear: Tack för dina fina ord!!

Sofi: Klart du får!! Haha, är det sant? Sjukt!!!