torsdag 27 augusti 2009

På jobbet

På jobbet är både jag och våra vänner i veckans enruting. Jag märkte efter det att den var klar att den är lite lik en enruting av Nina H i formuleringen. Men Nina, det är bara för att du är bäst.

6 kommentarer:

Stef Gaines sa...

Go Sara, go!!

Sara Hansson sa...

Gött Stef!! Tack raring.

Rebecka sa...

Hahaha, gillar't!

Malla sa...

haha jag blir så fnissig av ordet "karlar". fin serie sasselita! och du, jag näckar med dig närsomhelst. och jag kommer värma dig efteråt! YES tänker la du nu och ja, yes it are the feelings for this wondersfully ting!

LISEN sa...

Sara! & Nanna! Såg Er i DN idag!! :)))

(jag läste det också!)
Hurra!

Sara Hansson sa...

Rebecka: Vad kul att höra!

Malla: Haha ja det är ett roligt ord! Det är skojigt att krydda sina skämt med sina bästa ord. Karlar är ett roligt! Jag vill SÅ gärna komma alltså. Jag får nog gå in på sj:s hemsida från helvetet snart.

Lisen: Jag med gjorde just det! Så mycket PLATS vi tar! :)