fredag 6 mars 2009

som ett kedjebrev, fast kul

Emma Adbåge visade upp hur hens arbetsplats ser ut på sin blogg, och bad mig göra detsamma. Detta är alltså ateljén på översta våningen i Malmö där jag trängs med Nanna, Stina och Rikke och sitter och skriver manus och ritar serier. Eller rättare sagt, där det är tänkt att jag ska göra det, ganska ofta ligger jag i en en helt oergonomisk ställning i min säng och äter kvällsmat, pratar i telefon, lyssnar på musik och ritar, ritar, ritar.

Ritbord, ljusbord och det obligatoriska, charmiga kreativa kaoset.

Hela HBT-paletten.

Skojar'n Skojarsson = jag.

Och nu när jag utfört uppdraget får jag be några andra att göra samma sak! Jag är nyfiken på hur Marcus Nybloms, Jan Bieleckis, Berit Wiklunds och Clara Johanssons arbetsplatser ser ut. Vill ni visa? Det är som ett kedjebrev, fast inte meningslöst, och inga straff/morötter inblandade.

Trevlig helg!

11 kommentarer:

Anonym sa...

va gött ställe! det är inte på mazetti-huset va? nä?
jag blev också "taggad" minns jag, men har inte fått tummen ur arslet. Men idag tog jag briljanta bilder på när jag spillde violett flytande tusch på ljusbordet..som letade sej in mellan glas-skivorna o jag fick därmed skruva bort 8 små skruvar, 2 lister och sedan göra rent det..mina fingrar är lila nu.

det gör inget, jag gillar lila.

Anonym sa...

vadå inget straff? vi kom väl överens om att vi hade det där straffet du vet? det var ju därför du tvingades visa det här för att slippa straffet ?!


beyond roligt att se hur du har det! :D :D :D man äju nyfiken vart allt genialt blir till. (nästa gång visa bild på din hjärna)

skål.

Anonym sa...

Klart klart!! Men man blir ju nyfiken på straffet?

Och finns det några regler? I stil med att man måste be ex antal andra tecknare visa sina ateljéer?

Idag var det kul att komma hem från skolan!

Anonym sa...

En blogg som bör stödjas, lika självfallet som att Pidde Andersson tycker om att bära kvinnounderkläder. Och Pidde Anderssons faibless för detta är inte så liten, må jag säga!

Högaktningsfullt
Dr. Indie

Berit Viklund sa...

Hey, I'm on it!

Jag har inte riktigt hunnit med ännu, helgen arbetades igenom i göteborg. Jag hade kalsonger på tajtsen och ett leende på läpparna.äckliga farbröder gav mig snuskiga förslag, inte mycket tillåttonde mars på sfmässan.

Sara Hansson sa...

Lisensson: UT mä tummen! Jag tänkte kedjebreva dig men sen tänkte jag att du säkert redan blivit det! Icke Mazetti, utan serieskolan. Lila fingrar som en blåbärsplockare?

Emma: Obs jag trodde det var hemligt. Jag trodde att jag skulle bli straffad om jag talade om det. Uuuh. Fniss hjärna! Det är en sån kvinnohjärna duvet med lilla toalettskurarpunkten och fostra rika människors barn-loben.

Janne B: Jag minns inte riktigt reglerna, men jag tror det hette "my desk". Att visa upp sitt skrivbord. Och så får du skicka vidare sen, jag minns heller inte till hur många. Men du kan bläddra bakåt i frk Adbåges blogg för info, det lär bli en behaglig stund.

Dr Indie: (inte att förväxla med dr Andie?) Välkommen git och tack för uppmuntran. Jag vet nog inte vem Pidde är, men gött för hen att hen har en faibless!

Berit: Usch! Du skulle vart här när vi tog tillbaka natten i fredags. Det var det finaste och bästa på länge. Obs inge bråttom med det här kedjebrevet, jag till exempel väntade kanske två månader!

KRAM alla!

Jonna Bjornstjerna sa...

Hej Sara! Jag har fotat mina arbetsplatser bara för dig! De ligger på min blogg:
http://jonnabjornstjerna.blogspot.com/

Jonna Bjornstjerna sa...

En teknisk fråga! Hur svarar man på kommentarer till sina egna inlägg egentligen? Jag har försökt svara på ditt inlägg i en halvtimme nu! Jag har även försökt fråga mästerbloggare Jan, men han är för upptaget med att sova ruset av sig. Jag = lite gammeldags och långsam när det kommer till detta med datorer.

Sara Hansson sa...

Hm, för mig är det bara att skriva liksom. Ibland frågar dom efter sån verifiering (obs: "dom", haha) och ibland efter min google-inloggning. Inget krångligare än så. Vart låser det sig för dig?

Anonym sa...

du får mig att vilja byta namn till julia juliasson.

MK sa...

Hej Sara! C:a ett år senare svarar jag på din post med ett "ja, men det är väl klart!" Jag har visst missat det helt. Men jag ska fota hur det ser ut. Fast jag vet inte om det är såå intressant. Mest en massa papper och ett ton pennor. Min nya bloggadress är förresten:

www.marcusnyblom.blogspot.com.
Hemsida: www.marcusnyblom.com

Kram, ses!