torsdag 5 februari 2009

mitt-i-natten-serie

Nu blir det serie! Yes! Två nätter av insomnia resulterade i den här fyra sidor långa serien.

18 kommentarer:

e sa...

HA HA! Ååå jag vill krypa ur skinnet av henne. Fingrarna! -så j*vla typisk sak att göra!
"Lyllos thailändarna!" Sara du är lite för bra. Gå och lägg dej. ;)

PS. Idag konverserade min bilskollärare mig angående: 1) religion 2) kött. Under lektionen på en igensnöad sjuttiväg.
Då satt det fint o passande med din post såhär mot kvällningen också. Tack Sara.

Brainflakes sa...

Fantastiska serier!

Idan sa...

Haha, nej usch vilken hemskt jobbig människa. Gillar alla små detaljer som hoppar in och ut ur bilderna, snyggt!

Idan sa...

... speciellt dom där "tap tap tap" :D

lis-N sa...

vilken subba. kan knappt skratta.

å så "jag kan ha en djungelblomma i håret"

det är nåt med "jag KAN ha" som blir på pricken..!

Malla sa...

alltså ann-katherina! i die. jag lovar att hon solar solarium. bara ibland asså! du är så festlig sassa!! önskar malla

Klara Granlöf sa...

fittfint!

jan Bielecki sa...

jättepassande att jag knappade in "h" på måfå för att se ifall internet var uppe precis innan jag somnade. och fick upp hejasara. update! fast det funkade inte tillräckligt mycket för att kommentera då.

Till det jag skrev innan kan man tillägga att kött-vägrarna-rutan är underbar.

"En mobil med massa spännande knappar, det är väl klart man vill knycka den" !!!

Alexander Chamberland sa...

Heja Sara! Asbra!

Ses ikväll, det kommer bli fantastiskt!

Bea sa...

Skitbra, som vanligt!

Kerstin sa...

Haha, den där människan alltså, så ofta man träffar henne. Himla roligt ändå med folk som blir arga trots att det är dem som man skall bli arg på. Eller nåt. Awesome serie. Det kanske inte är en slump att Sara rimmar på Underbara, Rara, Dyrbara, Brandfara, Glasklara, Lyxvara, Oslagbara. Satmara? Eller kanske Bristvara.

Tack för fanzinet btw, det står som en gottepåse i bokhyllan man inte kan låta bli att gå och läsa i så fort man blir påmind om att det står där. Jag hade för övrigt ingen aning om allt det där med Jonas Alströmer! Och potatis som är så gott och bra.

Sara Frida Hansson sa...

TACK kära alla ni för dessa fina kommentarer! Jag blir helt varm.

Idan: Vad roligt att du gillar "tap tap tap"! Haha jag tyckte själv att jag var skitrolig klockan tre på natten när jag skrev det on a sugar high.

Kerstin: Vad fint att du gillar fanzinet! "Som en godispåse" är nog den bästa komplimangen ett fanzin kan få breve "dynamit" och "bättre än sex". Vilka fina rim på mitt namn! Dom ska jag tänka på hela dagen. Jag kommer bli minst två meter lång.

Sara Frida Hansson sa...

Ps, hon fortsätter mala i mitt huvud. Kanske uttalar hon sig igen nån gång!

Kolbeinn sa...

Hihi! Fan vad bra!

Yamiko sa...

Klockrent! <3

Esben Slaatrem Titland sa...

null selvsensur er bra!

Fabian sa...

Sjukt snygg serie, alla uttryck i kvinnans ansikte!!!

Sara Frida Hansson sa...

Tack gänget! Ja, noll självcensur är det bästa men svårt att uppnå. Då måste man va jättefull/jättetrött/jättedistraherad osv. Känns som att hela jobbet går ut på att försöka distrahera sig själv.

Fabian: Vad menar du? Det där är ingen kvinna. Och det är inte hennes ansikte. ÄH ja ba skoja. /Sara Hemmingsson