onsdag 14 januari 2009

Berlin

10 kommentarer:

Arild sa...

Söt datumstämpel... :)

Oskar Forsgren sa...

Träfärgpennor alltså - sjukt underskattat konstnärligt verktyg.

Anonym sa...

Varför sa du inte innan att du skulle till Berlin för? /Ett fan i Berlin

Karo sa...

kära du

Idan sa...

Snälla berätta mer!

Sara Frida Hansson sa...

Idan: Vad mer vill du veta? Det kanske kommer mer i serieform förrsten.

Anonym: Jag bestämde mig dagen innan jag åkte, och så skriver jag ju inte allt här på bloggen heller. Men jag kommer fler gånger!

Mikusagi sa...

Intressant och tänkvärt.

Idan sa...

Jag skulle vilja veta mer om saker som diskuterades, om huset, om människorna som bodde där. Det är så intressant att läsa om, människor som liksom verkligen praktiserar det de tror på och känner är det rätta sättet för dem att leva, om det så utmanar normer eller inte.
Serier om det är en jättebra idé tycker jag.

Piller och blod sa...

fin seriedagbok, jag vill också rita så fina anteckningar.

kram, mackan

Sara Frida Hansson sa...

Idan: Ja, det var verkligen inspirerande! Vår värdinna svarade på frågan om varför hon slyttat dit att hon inte pallade med jobba-sova-livet i Stockholm, och så känns det som så många känner. Men hur många gör något åt det? Jag håller fortfarande på att fundera kring och anteckna om resan, kanske dyker det upp något mer på bloggen. Kul att du är så intresserad!

Hej Mackan, tack och kram och din skissbok är ju världens finaste!